Анелия се провали в първата си поява на сцената на

...
Анелия се провали в първата си поява на сцената на
Коментари Харесай

Разкъсаха Анелия след „Капките“: Неадекватна, не може да пее, нагласено шоу!

Анелия се провали в първата си поява на сцената на „Като две капки вода“!
Юбилейното издание на „Като две капки вода“ се оказа една трета чалгаджийско. Цели три представителки на лекия род в музиката са измежду избраниците на Магърдич Халваджиян. Това са Есил Дюран, Алисия и Анелия.



От трите обаче най-лошо усещане на феновете направи Анелия. Изпълнителката на „Само мене нямаш“ не съумя да влезе в облика на Елена Папаризу и отнесе един куп рецензии във Facebook.

Според феновете 39-годишната брюнетка се е провалила тотално, защото е пяла като себе си, вместо да влезе в реплика. Някои даже дефинират пеенето й за подправено и подлагат на подозрение певческите й качества. Освен това държанието й отвън пеенето също нервира феновете, които го дефинират като несъответстващо.

Предлагаме ви част от рецензиите към Ани в мрежата:

„Пее си като себе си, само че мисля, че ще се отпусне по-нататък.“ – Радослав Димитров

„Голямо анонсиране, огромно познаване и най-после това.. Анелия.. цялостна липса на креативност.. Все едно кой знае са поканили!? А на всичкото от горната страна звучи извънредно, както обичайно си звучи.“ – Ивет Тилева

„Анелия си пее като Анелия. Нищо общо с образа“ – Петя Калчева

„Като две капки Пайнер “ ще гледаме тази година. А Анелия в никакъв случай, но в никакъв случай не е можела да пее“ – Валерия Солинкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР