Анелия отново демонстрира повърхностната си природа, като се гордее, че

...
Анелия отново демонстрира повърхностната си природа, като се гордее, че
Коментари Харесай

Падение: Анелия прости на Любо изневярата му с Алекс Богданска, за да не изпусне милионите му!

Анелия още веднъж показва повърхностната си природа, като се гордее, че е измъкнала Любомир Захаринов от лапите на Александра Богданска.

Всяка жена със самоуважение би изхвърлила мъж, който й кръшка, само че когато мъжът е милионер, целите на меркантилните дами се трансформират. Щом има доста пари, заслужава амнистия неверникът, считат някой „ кифлички “.

Любо и Анелия са дружно от към година и даже към този момент живеят дружно. Преди да се развие толкоз добре връзката им обаче двойката претърпя рецесия в връзките си и основната причина бе появяването на трети човек,

През лятото на предходната година Любо кръшнал на певицата с манекенката Александра Богданска, която преди малко се била развела. След няколко нощи на скотски удоволствия с някогашната брачна половинка на Даниел Петканов, предприемачът се върнал при Анелия.

Интересното е, че фолк дивата приела изневярата му като нещо обикновено, защото не желала да изгуби удобния живот, който той й обезпечава. Захаринов гледал Ани като писано яйце, двамата живеели в разкош и явно това е по-важно за нея, в сравнение с един мъж да й е правилен.

Анелия е привикнала да търпи изневери поради пари. Когато беше омъжена за Коко Динев, той спеше с всичко живо, само че на нея й трябваха години, с цел да се реши на бракоразвод. Причината и тогава беше, че живее в разкош, който парите на Коко й обезпечават.

За 15 години изпълнителката на „ Чужди устни “ въобще не се е трансформирала и продължава да търпи изневерите на богаташи. Към днешна дата даже показва целеустремено връзката си с Любомир, с цел да нервира Алекс, която би трябвало да види какво е изпуснала. Доста обикновено държание от страна на Анелия.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР