Анелия най-сетне разкри картите и направи официално признание за мъжа,

...
Анелия най-сетне разкри картите и направи официално признание за мъжа,
Коментари Харесай

Анелия призна за мъжа до себе си

Анелия най-накрая разкри картите и направи публично самопризнание за мъжа, в който е влюбена. Това е хазартният необут Любомир Захаринов. 

Пред bTV певицата изрично съобщи, че това е вторият мъж след бащата на нейното дете - Коко Динев, на който безусловно е отдала сърцето си.  

" Обожавам Любомир, обичам и обачана съм, доста щастлива ", повтори на няколко пъти пред Александра Сърчаджиева изпълнителката и даже се провикна пред камерата: " Обичам те, обич моя ". 
                             

Изпълнителката бе откровена към водещата и не скри, че след Динев е имала и други мъже в живота си, само че не пожела да назове имена. 

Анелия твърдо отхвърли плъзналата в интернет пространството мълва, че тя е повода за раздялата на Захаринов с майката на децата му. Пред Сърчаджиева тя показа, че двамата се срещнали на събитие, проведено от компанията на Захаринов. По това време той към този момент бил разграничен с жена си, отбелязва още тя.

Изпълнителката разкри и обстоятелството, че тя и предприемачът към този момент били минали през една разлъка от два месеца, с цел да можело " нещата да си дойдат на мястото ", както се изрази тя.

Очевидно тогава богаташът е взел решение да се разведе публично с майката на децата си, към която той се отнасял доста почитателно и до през днешния ден, твърди Анелия. Двамата били същински сродни души и се разбирали прелестно, откакто заживели дружно в дома на Захаринов. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР