Андрей Рубльов разкри, че не е наясно какъв е процесът,

...
Андрей Рубльов разкри, че не е наясно какъв е процесът,
Коментари Харесай

Рубльов: Отидох на мач от NBA и ме сложиха на последния ред


Андрей Рубльов разкри, че не е наясно какъв е процесът, по който се реализират срещите межди играчите от Тура и звездите от други спортове и шоубизнеса. В изявление за уеб страницата на US Open руснакът показа, че е обожател на Хари Стайлс, както и на рок групата Twenty One Pilots, само че до момента не е имал шанса да се срещне с тях. Освен това той описа и много любопитна история за последния си сходен опит.

„ Не знам по какъв начин тенисистите се срещат със звезди. Изобщо не съм наясно по какъв начин се случва целият развой. Докато бяхме в Маями, желаех да отида на мач от NBA. Дадоха ми билет за последния ред, тъкмо под покрива. Ако беше завалял дъжд, аз щях да схвана пръв “ – спомни си с усмивка международният №11.

Ако продължи положителното си показване в Ню Йорк, нищо чудно пред Рубльов да се открие доста по-добра опция. Преди това обаче той ще би трябвало да преодолее третия кръг от конкуренцията, където го чака Денис Шаповалов.

До момента салдото в съперничеството им е 2-2, а последният към този момент мач посред им бе на ATP 500 шампионата в Санкт Петербург през 2020 година Тогава Рубльов надви с 4-6, 6-3, 6-4 на полуфинала, а след това завоюва купата.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР