Андрей Рубльов е на четвъртфинал в Мелбърн след много драма

...
Андрей Рубльов е на четвъртфинал в Мелбърн след много драма
Коментари Харесай

Рубльов спаси два мачбола и обърна драмата без блясък срещу Руне


Андрей Рубльов е на четвъртфинал в Мелбърн след доста драма във връзка с резултата и обратите в него, само че без изключително високо равнище на тениса в мача му от четвърти кръг с Холгер Руне.

Датчанинът е този, който сигурно ще съжалява дълго за случилото се предвид на развиването на мача. В петия сет той сервираше за мача при 5-3, само че позволи пробив на 0. След това при 6-5 скандинавецът имаше два мачбола, от които не съумя да се възползва. Най-болезнено за него пък бе развиването на тайбрека. В него Руне поведе с 5-0, след това и със 7-3, само че още веднъж не съумя да завоюва значимите точки. Рубльов стигна до два мачбола при 9-7. Те бяха избавени, само че при третия при 10-9 ретурът му докосна мрежата и падна в половината на противника, правейки топката невъзможна за реакция.

По този метод Рубльов завоюва мач против тенисист от топ 10 в Мелбърн за първи път в кариерата си и си обезпечи второ присъединяване на четвъртфинал на Australian Open. В него той чака спечелилия от мача сред Новак Джокович и Алекс де Минор.

Очаквайте детайлности.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР