Андрей Райчев се хвана на бас за 1000 лева в

...
Андрей Райчев се хвана на бас за 1000 лева в
Коментари Харесай

Андрей Райчев заложи в ефир 1000 лева на Хекимян в битката за София

Андрей Райчев се хвана на бас за 1000 лв. в ефира на Нова тв тази заран след изострен конфликт за кметските избори в столицата с  Нидал Алгафари.

" Ситуацията в София е доста странна. Имаме един същински предприемач, претендент на дясното. Имаме доста мощен публицист, добре прочут. Имаме забавна дама. Имаме не доста прочут човек, претендент на " Възраждане ", разяснява Андрей Райчев.

" В това съответствие няма нито един, който да се занимава с кметство. Какво следва? Претенцията е политическа. Това е политически конфликт. Това е забавен лакмус и се организира на типичен терен. Това е стадионът на ПП-ДБ и не е почтено във връзка с сините, тъй като си споделят " Как няма да завоюват, това е София ", а в случай че изгубят ще е шокиращо. ГЕРБ бяха прежалили София ", счита той. 

" Партии, които нямат положително систематизиране по места, нямат и дълъг политически живот. Общинските препоръки са доста значими и когато господин Райчев сподели, че никой не си задаваше въпросите кой ще удържи успеха е тъй като на парламентарния избор ПП-ДБ имаха превес 70 хиляди гласа в София ", сподели политоложката Елена Драгиева.

" С Хекимян съпоставят с задоволително добър претендент. Тук се бият за младите. Сглобката ги изравни, тъй като една немалка част от хората, които са дали своят вот за Политическа партия им е неприятно, че направиха самата сглобка. Нова обстановка няма да има, който и да завоюва ", съобщи нидал Алгафари.

" Борисов ги чака да създадат неточност, неточност, неточност и ще каже: " Тия не стават " и ще ги махне.

Представете си, че са трети, а не втори. Всички фактори, които са политически, ще се извърнат. Той ги чака и играе за главата им. И е на път да ги вземе ", разяснява още Андрей Райчев.

И съобщи: „ Хекимян има запас, а Терзиев няма ”, написа " Стандарт ".

На втория тур Хекмимян има разговор наляво и към националистическото, а Терзиев и Политическа партия нямат. По идеология нямат, тъй като са се оповестили за най-хубавите и най-прекрасните. ГЕРБ е умерената партия, а ПП-ДБ е последна ", добави той.

" София не е цяла България. В България има дребни обитаеми места. Фокусираме се върху столицата единствено и това не е вярно.

Битките по селата и дребните градчета са страховити. Като говорите за София, забравяте проф. Лилков, който ще събере доста хора от жълтите павета. Това са достоверните седесари, които няма да поддържат Терзиев ", сподели Алгафари.

Анализаторите разясниха и ролята на Движение за права и свободи.

" Движение за права и свободи би трябвало да се отблагодари на господин Пеевски за всичко, което направи за Движението, все пак, което му се случи в персонален проект. Хората са задоволително умни. Движение за права и свободи държи на фрагментите си и на хората, които са помагали постоянно и във всевъзможни обстановки ", съобщи Алгафари.

Николаев попита събеседниците си допустимо ли е любимецът от първи тур да не завоюва изборите на балотаж.

" Да, ще заложа пари на това ", отсече Райчев. 

" Колко? ", попита Николаев.

" 1000 лв. залагам. Хекимян става с нас, всяка заран. Вижте каква нервност настъпи против него от първия ден. Защо е тая нервност?

Уплашиха се. Много ясно усещат вероятната загуба. Защо не скачат против Ваня Григорова? Защо не се нервират от нея, тя е врагът. Виждат доста ясно, че могат да изгубят София ", приключи Райчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР