Андрей Жеков ще води и мъжкия волейболен отбор на Левски

...
Андрей Жеков ще води и мъжкия волейболен отбор на Левски
Коментари Харесай

Андрей Жеков замени Владо Николов в Левски

Андрей Жеков ще води и мъжкия волейболен тим на Левски през сегашния сезон на Суперлигата. Той заменя на поста Владимир Николов, който бе отпред на отбора през последните две години.

Наскоро Владо Николов разгласи, че обмисля да се отдръпна от този пост, като неговият заместител вероятно да поеме основата роля. Очакваше се обаче това да стане след края на актуалната акция. От клуба са решили да ускорят процеса и треньорската рокада към този момент е реалност.

Владо Николов ще се концентрира върху организационните каузи на клуба и превръщането му в един от водещите у нас. Дългогодишният капитан на националния тим е президент на Левски София, като от есента на 2017 година съчетаваше и треньорската функционалност.

Жеков бе притеглен в клуба през март като помощник на Николов, а през този сезон е старши треньор на тима за юноши до 19 година, който стартира с две безапелационни победи присъединяване си в шампионата. Петима от състезателите в тази групировка са значима част и от мъжкия тим.

Дебютът на някогашния разпределител отпред на представителния тим ще бъде на следващия ден против носителя на Суперкупата Хебър. Срещата е от 18,30 ч в зала „ Христо Ботев”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР