Андреа си даде почивка от социалните мрежи, но сега се

...
Андреа си даде почивка от социалните мрежи, но сега се
Коментари Харесай

Този път Андреа наистина прекали

Андреа си даде отмора от обществените мрежи, само че в този момент се е завърнала с цялостна пара и наподобява... с ново лице. Блондинката разгласява нова професионална фотосесия, за която обаче се е възползвала освен от услугите на професионален фотограф, гримьор и коафьор.

Звездата наподобява с тотално изменена осанка, а лицето ѝ е неузнаваемо. Едни хвалят любимката си, само че други я подлагат на критика гневно, тъй като не приличала на себе си, а по-скоро на аватар. 

Новото лице на певицата не е дело на еластичен хирург, а по-скоро на стратегия за разкрасяване. Андреа не за първи път е била упреквана, че прекалява с обработката на фотосите си, само че очевидно изпълнителката на " Употребена " не се впечатлява от хейтърските отзиви.

Припомняме, че в навечерието на Нова година Кубрат Пулев си призна - не просто има жена до себе си, само че двамата към този момент са горди родители на дребната Христина, която той разказа като любовта на живота си. Междувременно Андреа резервира безмълвие - нещо, прекомерно нетипично за нея в такива обстановки. Малко по-късно тя въпреки всичко реагира по един много ефикасен метод, а точно с видео.

То е качено в нейния профил, а песента на декор е " Only Love Can Hurt Like This " на Палома Фейт. Преводът е явен - " Само любовта боли по този метод ". Под видеото тя написа " довиждане ", а текстът на самата ария надали би оставила който и да е било безразличен. Андреа постави завършек на връзката си с Кобрата, а по-късно показа за изневери от страна на боксовата звезда, както и за последвали мисли за самоубийство от нейна страна. Именно певицата първа разкри предходната година, че Кобрата имал дете, което криел в загадка, напомня Vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР