Андреа се слави като изпълнителката, която най-често прибягва до услугите

...
Андреа се слави като изпълнителката, която най-често прибягва до услугите
Коментари Харесай

Андреа застреля феновете си: Бие ме сачмата здраво! СНИМКА

Андреа се слави като изпълнителката, която най-често прибягва до услугите на фотошоп. Затова и почитателите й постоянно й задават въпроси, свързани с обработката на фотосите.

За изненада на мнозина певицата неотдавна съобщи, че не употребява фотошоп. Нещо, в което несъмнено никой не е повярвал, поради постоянно добре " пипнатите " й снимки в обществените мрежи.

" Ама, то цяла България знае, че сте добра на фотошоп! Как по този начин да не обработвате?? ", попита я нейна фенка, очевидно сюрпризирана от различен отговор на Андреа. " Хората мъчно схващат самоиронията и сарказма ", изясни русокоската.

А на въпрос дали има други корекции по лицето, с изключение на устните, поп фолк дивата отвърна изрично с " Не ", а малко по-късно призна, че не харесва в себе си обстоятелството, че " на моменти ме бие сачмата доста крепко ", без обаче да прецизира какво тъкмо засяга.

Любопитен отговор певицата даде и по тематиката за напускането си от " Пайнер ". " Защото си мислех, че имам човек, на който мога да разгадавам на този стадий от живота си ". Предположенията, несъмнено, незабавно бяха ориентирани към някогашния обичан на Андреа – боксьорът Кубрат Пулев, с който в последно време още веднъж показват положителни връзки след близо 10-годишна връзка.

Накрая Андреа тотално съкруши почитателите си, заявявайки, че неотдавна се е подложила на фрапантна диета и е съумяла да смъкна внушителните 10 кг единствено в границите на месец, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР