Андреа Присакариу е една от най-екстравагантните тенисистки в наши дни,

...
Андреа Присакариу е една от най-екстравагантните тенисистки в наши дни,
Коментари Харесай

Румънска тенисистка: Джокович е спасявал кариерата ми няколко пъти, заспивах с гласа му

Андреа Присакариу е една от най-екстравагантните тенисистки в наши дни, която приковава внимание към себе си поради невероятния си външен тип. 23-годишната румънска тенисистка, намираща се на 301-ва позиция в международната класация все още, е известна със своите 21 татуировки по тялото си, както и с ексцентричния грим, който е неделима част от външния ѝ тип по време на дуелите. 

Румънката не крие своето удивление към международния №1 Новак Джокович и в неотдавнашен подкаст разкри любопитни елементи, доказващи какъв брой надалеч се простира любовта и признателността ѝ към сърбина. 

" Новак Джокович вечно ще си остане моето ентусиазъм. Той е един от извънредно дребния брой хора, които в действителност оказват помощ развиването на тенисистите от Сърбия. Новак безусловно ги спонсорира. Невероятно е всичко, което прави. Нямам думи, с които да го опиша. На няколко пъти е спасявал кариерата ми.

Когато бях дребна, търсех негови видеа в YouTube и не спирах да ги виждам. Заспивах с гласа му, след което на сутринта се събуждах и продължавах да се любувам на неговата игра, ударите му. Всичко това се повтаряше още веднъж и още веднъж. Той в действителност е страховит ", споделя тенисистката.

Преди дни Присакариу получи въпрос в обществените мрежи дали в действителност не е влюбена в 22-кратния първенец от Шлема. " Боже, този въпрос същински ли е? Този човек на практика ме " отгледа ". Как въобще може да питате сходно нещо? Аз израснах, гледайки го по какъв начин играе. Нима в днешно време хората не могат просто да оценят останалите хора и всичко, което са създали за тях? Той е един от моите извори на ентусиазъм. Не съм влюбена в него. Става въпрос напълно за удивление и учудване от неговата работа! ", безапелационна е румънката.

" Novak Djokovic, forever inspiration. " explains why has been an amazing influence on her career on a new episode of the podcast.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР