Андреа получи отказ от The Voice за ротация на новия

...
Андреа получи отказ от The Voice за ротация на новия
Коментари Харесай

Aндреа възмутена: Забърка се в нов скандал

Андреа получи отвод от The Voice за ротация на новия й поп сингъл. Тя изрично застана против него и съобщи, че подценяват българските планове. Изпълнителката изрази възмущението си в обществените мрежи:

" Днес разбрах, че песента ми, основана с интернационалните композитори и клип на международно равнище - " Мис ми уен айм гоун ", не е на равнището на тв " Дъ войс "! Осъзнах, че няма да се променим като страна! Жалко! После не се чудете за какво сме по този начин и за какво нашата музика не може да пробие на открито! Защото си затваряме очите! " -пише  певицата.

" Благодарна съм на " Глобъл Рекърдс " и мениджъра му, който продуцира Inna, Minelli, Antonia и други за този план! От " Дъ войс " ми оповестиха, че работят с " Глобъл Рекърдс ", само че внезапно усетът им внезапно се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, с цел да може България да се развива музикално! Явно Ники Минаж и Карди Би дават отговор на това равнище! А ние можем да пием по една студена вода! ", добавя Андреа.

Феновете застанаха до Андреа, излиза наяве от мненията във фейсбук. Те дадоха високи оценки за плановете й.

Паразити, сами си предаваме страната и нацията. Една прелестна ария. Не мога да схвана какво не е на равнище ", гласяха някои от подкрепящите мнения.

Автор:  hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР