Андреа, която все по-често е виждана и заснемана неадекватна на

...
Андреа, която все по-често е виждана и заснемана неадекватна на
Коментари Харесай

Андреа се опули на Кобрата: Тревожел се за психиката ми?! Ха-ха, да се тревожи за себе си, защото...!

Андреа, която все по-често е виждана и заснемана несъответстваща на участия, съществено тормози някогашния си сътрудник. Наскоро Кубрат Пулев бе признал пред близки, че се тревожи за певицата и за меко казано " странните и даже налудни " неща, които прави и които очевидно са свързани с проблеми в душeвността й.

Знаем, че певицата или е като пияна и друсана на участия, или будува нощем в мрежата, с цел да качва едно след друго остарели видеа, песни и изявленията, в които гостува в родни малките екрани или известни хора я възхваляват... При това иде тирада за нейни изяви отпреди едно двайсетина години...

Няма по какъв начин това да не се стори необичайно на естествен човек, камо ли на Кобрата, който е живял с нея, изкарали са дружно съвсем един естествен брак и я познава най-добре. Андреа обаче, схванала за терзанията му, избухна против него.

" Тревожел се за мен ли?! Ха-ха! Да се тревожи за себе си, тъй като със скоростта, с която прави деца и то на дами с недопустимо и нерешително държание... той е за паника, не аз. Аз съм добре, просто съм изморена след вечерно присъединяване ", отсече Андреа като не пропусна да " клъвне " изгората на Пулев - Розали Петрова.

Знаем, че преди време Андреа описа обществено, че Розали се държала несъответстващо като й звъняла по телефона, пишела й и даже я заплашвала от ревнивост към Кубрат.

Тагове: Кубрат Пулев Андреа Кобрата Розали Петрова видеа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР