Андреа Иванова от Бургас, която е известна и с прозвището

...
Андреа Иванова от Бургас, която е известна и с прозвището
Коментари Харесай

БГ Барбито шокира с това признание за секса и българските жени

Андреа Иванова от Бургас, която е известна и с прозвището БГ Барби неотдавна призна, че не са я поканили за присъединяване в " Ергенът ". Дори разгласява отговорите на въпросите, които са били част от изявлението ѝ.

Най-интересен е отговорът на Андреа за цената на секса, който съгласно изкусителката бил прекомерно безценен...

На въпроса " Би ли спала с някой за пари? Ако " да ", за какъв брой? ", тя дава отговор: " Постоянно ми оферират, което е обикновено, поради известността ми. Ако го закъсам - да. Зависи от времето, което бъде поискано. Някои желаят за един час, други за цяла нощ. Смятам, че не би трябвало да се желае от хората доста висока сума. Чудя се за какво би трябвало да се желаят толкоз доста пари за нещо, което не изисква чак толкоз доста умствена активност и което е прелестно. България е бедна страна и доста хора не могат да си разрешат по-класни дами. Всеки самичък си преценя. "

Запитана какъв брой интимни сътрудници е имала, Андреа признава много непретенциозно: " Не съм ги броила. Повече от 10 са. "

Тя не пие алкохол, а парите които печели, харчи без да ги брои. За разнообразни неща - за храна, облекла и процедури най-много.

Тунингованата Барби споделя още, че няма зависимости, с изключение на към сладко и нездравословни храни, написа Lupa. Явно процедурите не ги брои за взаимозависимост...

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР