Андреа Андреева, бившата половинка на Васил Драганов, ражда в първата

...
Андреа Андреева, бившата половинка на Васил Драганов, ражда в първата
Коментари Харесай

Бившата на Васил Драганов ражда до дни

Андреа Андреева, някогашната половинка на Васил Драганов, ражда в първата десетдневка на юни. Журналистката ще подари новия си фаворит - столичния ресторантьор Борислав Манов, с момиченце. От предходния си брак той има наследник младеж. Популярният комедиант и Андреа пък са родители на Давид и Любов, които след раздялата им останаха при татко си.

" Когато двама души се обичат, а по този начин счита и Андреа, няма нищо по-логично от това да основат живот ", безапелационен е Борислав Манов.

В пика на абсурда сред Васил Драганов и Андреа Манов изповяда, че тя е " дамата на живота му ".

Преди да напише в социалката си: " Обичам те, обич моя! Време беше ", ресторантьорът разяснява, че " обстановката с Драганов ескалира доста грозно ". " Ще се изразя по-брутално - не би трябвало да си вадим кирливите ризи пред децата ", сподели още Борислав Манов.

До общественото му пояснение в обич някогашната брачна партньорка на звездата от " Комиците " пазеше самоличността на новия мъж до себе си. Пред " България Днес " Борислав Манов обаче повдигна завесата над техните връзки и посочи, че до момента не е желал да се намесва в спора сред избраницата си и някогашния й брачен партньор в името на техните деца и на своя наследник. " А и в името на бебето, което чакаме през юни ", призна още той.

" Нормално е Васил Драганов да реагира по този начин, тъй като е уязвената страна в тази ситуация. Но подобен е животът ", уверен е новият обичан на някогашната Българска национална телевизия кореспондентка. Манов обаче акцентира, че не желае да дава отговор на героя от " Комиците " по същия метод.

Приятели на бъдещите родители ги посъветвали да не дават никакви изказвания в медиите до появяването на общата им рожба на бял свят. Андреа ги послушала от поверие, а таткото - от отвращение да налива вода в мелницата на раздора сред възлюбената си и някогашния й мъж.

Манов, който преди да се посвети на ресторантьорския бизнес, е приключил НАТФИЗ, не надавал глас за щастливото събитие и от прагматични съображения. И те са да не навреди на ползите на избраницата си в правосъдното решение за развода им. Нещата обаче стават ненадейно объркани, тъй като момиченцето на ресторантьора и Андреа е било заченато, когато тя и артистът още не са били публично разведени.

С офанзивата си към някогашната си половинка, считат негови сътрудници, артистът е целял и да разкрие, че той и Андреа са във фактическа разлъка, не живеят под един покрив, а тя се е пренесла в жилището на приятеля си, който Драганов преди няколко месеца назова " остарял кебапчия ". После се извини за думите си, обяснявайки ги с шока от измяната на брачната половинка си, с която преди време се оженили по огромна обич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР