Анджелина Джоли изумена от специален камък, с който си играело

...
Анджелина Джоли изумена от специален камък, с който си играело
Коментари Харесай

Анджелина Джоли в шок. Какво видя в Украйна

Анджелина Джоли изумена от " специфичен камък ", с който си играело малко момиченце, до момента в който актрисата била на визитата си в Украйна. Детето мислело, че е намерило камъче, само че се оказало нещо доста по-опасно!

В дланта си момиченцето държало парче от шрапнел. 

" Преди няколко дни, до момента в който бях в Лвов, ми демонстрираха " специфичен камък ", открит от малко момиченце. Момиченцето, което го е намерило, не е знаело, че камъкът, с който си играе, в действителност е парче шрапнел от бомба "  - споделя тя в Инстаграма си. Актрисата допуска, че искра му е привлякъл вниманието на детето.

Много от децата, с които тя се е срещнала в Украйна, са били ранени при бомбардировките. От телата им са  отстранявани части шрапнели.

Актрисата акцентира, че някои части се намирали наоколо до жизненоважни органи и защото било прекомерно рисково да се отстраняват, оставали в телата на децата.

" Подобно увреждане надвишава физическите пострадвания и се показва в прочувствени и душевен прояви на контузията " - добави още холивудската звезда. 

46-годишната актриса, известна с филантропичната си активност, посети Украйна преди няколко дни. В западния украински град Лвов тя е била в лечебни заведения, интернати и на гарата, предава ladyzone.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР