Анджелина Джоли и Брат Пит щели да бъдат новите Елизабет

...
Анджелина Джоли и Брат Пит щели да бъдат новите Елизабет
Коментари Харесай

Джоли и Пит щели да бъдат "новите Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън"

Анджелина Джоли и Брат Пит щели да бъдат " новите Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън " и вървели към помиряване. Това твърди биографът на развеждащото се холивудско семейство Иън Халперин пред английската таблоидна преса.

Според Халперин двамата имали прочувствена среща, след която решили да се подложат на " спиритуална " брачна терапия. Те обаче нямало да анулират развода си, като вместо това щели да употребяват опцията " да стартират начисто ".

Джоли и Пит изненадващо оповестиха че се разделят предишния септември след 11-годишна връзка. Двамата имат шест деца, само че се ожениха едвам през 2014 година " Хартийката ", удостоверяваща техния брак обаче не била от голяма важност, твърди Халперин, който приготвя филм за двамата. Позовавайки се на приятелите им журналистът твърди, че можели да станат новите Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън - супердвойката на остарелия Холивуд, известна с двата си брака и два развода.

Междувременно Джоли даде изявление за " Сънди Телеграф ", където показа, че не й харесва да бъде сама.

Актрисата имаше тежка година - с изключение на раздялата, приписвана на алхоколните проблеми на Брад Пит, тя претърпя и здравословни проблеми. В момента Джоли популяризира новия си филм като режисьор First They Klled My Father за геноцида в Камбоджа, който се излъчва по " Нетфликс ".

" Понякога наподобява, че се оправям доста добре, само че в реалност просто желая да изкарам деня. В прочувствено отношение това бе сложна година ", споделя в изявлението звездата.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Шоубиз (3941)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР