Анди Мъри започна по чудесен начин новия сезон, след като

...
Анди Мъри започна по чудесен начин новия сезон, след като
Коментари Харесай

Oтново заедно: Анди Мъри и Даниел Валверду се събират в Ротердам!

Анди Мъри стартира по превъзходен метод новия сезон, откакто се класира за първия си край от три години насам на равнище ATP, въпреки че в него позволи загуба от Аслан Карацев. Трикратният първенец от Шлема обаче продължава да не намира подобаващия за себе си треньор, откогато се раздели с дългогодишния си ментор Джейми Делгадо. Бившият номер едно си сътрудничеше за малко с двама разнообразни експерти, а точно Естебан Карил и Ян де Вит, единствено че очевидно нещата не се сработили по стремежи от британеца метод и към този момент никой всред тях не е част от щаба му.

Бившият номер едно обаче незабавно е намерил друга опция и в Ротердам ще се възползва от услугите на Даниел Валверду. Мъри и Валверду са най-хубави другари още от тийнейджърските си години и даже са били сътрудници на двойки, единствено че колумбиецът се отхвърля от преследването на тенис кариера и залага на треньорството, като бързо си печели реномето на един от най-хубавите тактици в играта и се трансформира във значима част от екипа на шотландеца, когато той печели първите си две " мейджър " трофеи в кариерара си.

Припомняме ви, че точно южноамериканецът изведе Григор Димитров до трофея от ATP финалите в Лондон, а също по този начин беше виновен за дебютното влизане на Томаш Бердих в топ 4 на международния тенис. Към момента Валверду оглавява щаба на Стан Вавринка, само че швейцарецът занапред се пробва да се завърне в Тура и наподобява е разрешил на своя ментор да пътува известно време по конкуренциите дружно с двукратния олимпийски първенец на сингъл.

We understand that Andy Murray will have Dani Vallverdu with him in Rotterdam, and for a few weeks.

Vallverdu continues to work with Stan Wawrinka, who is building back to fitness.
— The Tennis Podcast (@TennisPodcast)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР