Анди Мъри се оттегли от Мастърса в Торонто. Трикратният шампион

...
Анди Мъри се оттегли от Мастърса в Торонто. Трикратният шампион
Коментари Харесай

Тъжен край за 3-кратния шампион: Мъри не излезе на корта в Торонто за мача си със Синер

Анди Мъри се отдръпна от Мастърса в Торонто. Трикратният първенец трябваше тази нощ да излезе в осминафинален конфликт против Яник Синер, само че е получил контузия е региона на коремните мускули и по този начин младият италианец продължи без игра към четвъртфиналната фаза, където го чака среща с постоянно непредсказуемия Гаел Монфис, който е побеждавал три пъти в общо четирите срещи посред им.

" Имам травма в региона на коремните мускули и за съжаления няма да мога да играя довечера. Наистина скърбя за създалата се обстановка. Чувствам се все едно съм ви подвел. Много рядко съм бил в тази обстановка през кариерата си и в действителност е извънредно. Това може да е последното ми въобще присъединяване в Торонто и би било непоносимо, в случай че всичко приключи по този метод.

Сблъсках се със подобен проблем през предишния сезон, когато поради това трябваше да пропусна шампионата в Куинс, само че бях подготвен за Уимбълдън. Отне ми към 10-12 дни, с цел да се възстановя изцяло. Сега казусът не е толкоз сериозен, само че постоянно съществува заплахата да влошиш нещата, в случай че се опиташ да играеш в сходно положение. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата и се надявам да се усещам по-добре през идващите дни " - съобщи някогашният номер едно пред почитателите в Торонто.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР