Анди Мъри първоначално бе заявил, че няма да вземе участие

...
Анди Мъри първоначално бе заявил, че няма да вземе участие
Коментари Харесай

В топ форма преди Уимбълдън: Мъри записа пореден успех на трева

Анди Мъри в началото бе декларирал, че няма да вземе присъединяване по време на клей сезона, само че въпреки всичко игра на Мастърса в Мадрид, където завоюва два мача и след отричане преди третия напусна конкуренцията. Бившият номер едно се завърна на корта през предходната седмица за началото на тревния сезон, като доближи полуфиналите на родния си Чалънджър в Сърбитон, който бе своебразна подготовка на британеца за шампионата в Щутгарт, където в хода на днешния ден откри акцията си с дуел против квалификанта Кристофър О`Конъл.

Мъри изпита съществени компликации по време на срещата с вкарването на първото си подаване, само че за сметка на това, когато то влизаше, точките се трупаха безпроблемно на сметката му и след това примесено с положителната му игра на ретур се стигна до безапелационния триумф на състезателя с рицарско звание след 6:4 6:3, пристигнал за 1 час и 36 минути игра. В осминафиналите международният номер 68 чака да срещне спечелилия всред Александър Бублик и Денис Кудла.

Квалификантът започва обещаващо дуела и съумя да осъществя пробив още в дебютния гейм на именития си противник, като се откъсна минимално напред в резултата. 3-кратният първенец от Шлема не чакаше дълго, до момента в който открие сметката си в срещата и по този метод навлезе в смъртоносен темп, като не просто върна брейка пасив, а даже си завоюва подобен, с цел да реализира поврат и след серия от пет поредни гейма имаше преднина от 5:3. Мъри показва в идните минути чудесно показване на начален удар и привидно закономерно победи в откриващия сет.

В началото на втората част британецът рано съумя да наложи превъзходството си, като притисна О`Конъл и оползотвори четвъртия си брейкбол, с което си обезпечи пробив задатък по пътя към крайния триумф. Бившият номер едно несмущаван печелеше своите подавания, преди да се стигне до осмия гейм, в който сподели по-здрави нерви, запазвайки сервиса си след отразен брейкбол, а минути по-късно при начален удар на съперника узакони преимуществото си и стигна до успеха в мача.

Back to winning ways!
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР