Анастасия Жайгарова – една от колоритните участнички в предаването Фермата“,

...
Анастасия Жайгарова – една от колоритните участнички в предаването Фермата“,
Коментари Харесай

Лична трагедия! Анастасия от „Фермата“ се самоубила заради мъж?

Анастасия Жайгарова – една от колоритните участнички в предаването „ Фермата “, умря преди броени дни. Натали Трифонова заяви тъжната новина, която шокира всички. Никой не очакваше, че позитивната и занимателна русокоска ще си отиде от този свят напълно млада, едвам навъръшила 45 години. Всички се чудят от какво е умряла Сия, както я назоваха приятелите й. Блондинката не е споделяла да има неизлечими болести.

„ Уикенд ” научи, че Жайгарова в действителност се е самоубила. Тя е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „ Бъкстон ”. Не е оставила предсмъртно писмо.

Приятели и сътрудници събират пари, с цел да погребат Сия, която ще бъде изпратена в последния си път във Варвара през уикендa. Блондинката, която е приключила актьорско майсторство, само че работеше като фризьорка, постави завършек на живота си на 27 октомври, предишния петък. Апартаментът на Анастасия е запечатан от полицията, която прави следствие по случая, както е по протокол.

Първата и съществена версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а повода най-вероятно е мъж . Приятели на Сия описват пред „ Уикенд ”, че тя и преди е правила опити за самоубийство, само че все несполучливи. Жизнерадостната на пръв взор дама в действителност много постоянно изпадала в тежки депресии и е взимала мощни хапчета. Близки до русокоската са споделили на полицията, че от много време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и нездравословна връзка с мъж, който я тормозел и имал големи проблеми с дрогата.

„ Бихме желали да я изпратим почтено. Бихме желали детето ѝ да посрещне дните без мама почтено. Те ще бъдат дълги, само че Теа ще се оправи. Все отново, щерка е на майка си. Оставям сметката на дъщерята на Сия и имам вяра, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето ѝ да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на щерка й ”, пишат в обществените мрежи другари на умрялата „ фермерка ” и щерка й, която работи като стюардеса.

„ Майка ми не е измежду нас към този момент, само че всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да желае, даже когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч - живейте, с цел да предавате нейната обич. Никой не разбра Анастасия. Но, както тя споделяше „ Нас ни дели един вагон книги ”. А може би и освен това. Сбогом, мамо! Обичам те в този момент и във всеки различен мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете ", елементарни се със Сия единственото й чадо със трогателен пост във Facebook.

В обществените мрежи не липсват и мнения за измените от страна на приятелките на Анастасия. „ Сия си посегна на живота поради приятелки като Натали Трифонова, които спят с гаджетата на приятелките. Така и не откри щастието, а Натали и майка ѝ използваха Анастасия, до момента в който нямаха богат спонсор дядка, с цел да им прави косите гратис. След това Натали преспа с гаджето на Сия и другарството им завърши. Е, в този момент гузната Натали Трифонова си разгласява техни общи фотоси и скърби. Доста е грозно да си прави пиар на гърба на умрели ” – гласи един от мненията, който не знаем дали е истина или е мощно пресилен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР