Анархисти в Гърция заплашиха, че ще сложат отрова в хранителни

...
Анархисти в Гърция заплашиха, че ще сложат отрова в хранителни
Коментари Харесай

Анархисти плашат да отровят храните в Гърция

Анархисти в Гърция заплашиха, че ще сложат отрова в хранителни артикули в магазините в Атина и Солун. Групата, наречена „ Черни и зелени подпалвачи”, сподели фотоси на артикули със забити спринцовки, които инжектират нещо в тях.

„ Тези дни, по Коледа, хиляди хора ще изоставен домовете си, с цел да създадат нужните покупки за коледната софра, запълвайки я отпадък с красиви и блестящи опаковки “ се показва, наред с другото, в известието на групата " Черни и зелени подпалвачи ", оповестено в Индимедия, да слагат отрова в храната по рафтовете в супермаркетите в Гърция.

„ Цялата тази вакханалия се организира като резултат от жертви на милиони живи същества, заклани, с цел да задоволяват кулинарните потребности на хората “, прибавят те. Те заплашват да заразят продуктите в супермаркетите от 20 до 24 декември.

Групата афишира в своя разгласа кои артикули ще бъдат инфектирани с хлор и солна киселина. Организацията разгласява 11 фотоси, с цел да удостовери предизвестието си. От гръцката организация за отбрана на храните насочиха публично предизвестие да не се купуват избраните хранителни артикули. Четири огромни компании започнаха да изтеглят някои от продуктите си от комерсиалната мрежа.

Звеното за битка с тероризма проверява опасността.

В края на септември арестуваха обвинен за отровената бебешка храна в Германия. Тогава изнудвачът искаше 10 млн. евро, с цел да каже в кои супермаркети е сложил отровени бебешки храни и други хранителни артикули. /Марица.бг
тагове анархисти храни гърция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР