Анализатори от Турция използваха платената платформа Comparisonator, за да определят

...
Анализатори от Турция използваха платената платформа Comparisonator, за да определят
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА попадна в престижна класация

Анализатори от Турция използваха платената платформа Comparisonator, с цел да дефинират най-хубавите футболисти на по постове. Те съпоставят играчи от въпросните седем шампионати - Словения, Босна и Херцеговина, Сърбия, Румъния, България, Турция и Гърция. И най-любопитното име измежду всички отличени футболисти е това на Юрген Матей.

Капитанът на е вторият най-хубав бранител на Балканите, като пред него е Миле Шкорич от Осиек, а тройката добавя Йонуц Ларие от Фарул Констанца.
свързани новини3056на 10.11.20215873преди 22 часа
Хърватинът Шкорич игра и в двата мача против " алените " в квалификациите за Лигата на конференциите, само че несъмнено не блесна кой знае какъв брой. Все отново Осиек позволи 4 гола на " Васил Левски " и един вкъщи. Именно той означи попадението за хърватите в реванша, само че представянето му в отбрана бе надалеч от блестящото.

Матей от своя страна е отличен в Европа, написа " Гол ". Именно той означи гола за 3:0 против Виктория Пилзен в реванша. Защитникът на " алените " е играл в безусловно всеки мач от началото на сезона, като против 1948 донесе сложната победа с впечатляващо попадение от над 35 метра.
свързани новини2929на 09.11.2021
Третият в класацията на турските анализатори е Йонуц Ларие, който е на достолепните 34 години, само че все пак играе доста мощно за Фарул. При бранителите се изследват следните пет индикатора - брой защитни дейности, сполучливи защитни дейности, единоборства, отнети топки и отнети топки в половината на съперника. И по целия този показател Юрген Матей е номер 2 на Балканите, което е съществено достижение.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР