Анализатори от приложението Instagram съставиха списък с десетте най-популярни публикации

...
Анализатори от приложението Instagram съставиха списък с десетте най-популярни публикации
Коментари Харесай

Роналдо и Марадона са №1 в Инстаграм за 2020

Анализатори от приложението Instagram сформираха лист с десетте най-популярни изявления за 2020 година, които са получили най-вече лайкове, съгласно Billboard.

Първото място е за футболиста Кристиано Роналдо. Постът му за гибелта на именития нападател Диего Марадона, който умря през ноември събра 19,7 милиона лайкове.
Втората най-популярна обява през предходната година е тази на формалната страница на артиста Чадуик Боузман, която разгласи гибелта му от рак на 43-годишна възраст. Публикацията е събрала 19,1 милиона лайкове.
Лионел Меси също попада в челната тройка. Капитанът на испанския клуб Барселона също като Кристиано Роналдо разгласява фотография в памет на Диего Марадона. Тя получи 16,4 милиона лайкове.
В десетте най-популярни изявления попадна и телевизионната звезда Кайли Дженър. Нейната сладка фотография, на която рапърът Травис Скот се появява дружно с им щерка Сторми, е събрала 16 милиона лайкове.
Петото място е за баскетболиста ЛеБрон Джеймс. Постът му, в който той уважи паметта на именития баскетболист Кобе Брайънт, беше оценен от 15,4 милиона консуматори.
Шестото място е за певицата Арина Гранде. Нейната поредност от фотоси, с които разгласи годежа си с сътрудникът на първокласни недвижими парцели Далтън Гомес в края на декември,  се хареса 15,5 милиона души.
Останалите места в класацията - седмо, осмо, девето и десето си поделиха Кайли Дженър и Кристиано Роналдо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР