Анализаторът от KGI Securities Минг-Чи Kуo съобщи, че Apple ще

...
Анализаторът от KGI Securities Минг-Чи Kуo съобщи, че Apple ще
Коментари Харесай

Apple ще пусне по-евтина версия на HomePod — KGI

Анализаторът от KGI Securities Минг-Чи Kуo заяви, че Apple ще пусне на пазара по-евтина версия на колоната HomePod поради недостатъчното търсене на устройството, струващо 349 $. Kуo съобщи, че цената на HomePod „подкопава търсенето, макар че качеството на звука е отлично“, а също разясни:

Изминаха шест години откогато Apple пусна Siri, който изпреварва главните си съперници. Голям брой от потребителите на iOS и mac os способстват за популяризирането на функционалностите на гласовия помощник, макар че сме на мнение, че за множеството консуматори по целия свят, Siri не е наложителна функционалност, само че Apple въпреки всичко не се трансформира в главен бранд на пазара на AI-гласовите асистенти. Акцентираме също, че в HomePod не е добавяна поддръжка на нови езици след старта, а това значи, че Apple е изправена пред проблеми с създаването на AI/Voice Assistant за целия свят; това лимитира продажбите на HomePod.

Обикновено, прецизен в оценките си анализаторът допуска, че по-евтината версия на HomePod ще помогне за увеличение на продажбите в кратковременен проект.

Но с цел да се продава HomePod за 349 $, Apple ще би трябвало да усъвършенства Siri, да я научи на повече езици и по всевъзможен метод да усъвършенства колоната с актуализации, с цел да остане конкурентноспособна против сходните артикули на Amazon и Гугъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР