Анализът на всички министерства е полуготов в завършен вид. Това

...
Анализът на всички министерства е полуготов в завършен вид. Това
Коментари Харесай

Габриел преди ротацията: Анализът на всички министерства е полуготов

А нализът на всички министерства е полуготов в приключен тип . Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел преди началото на форума на тематика „ Нарастващи потребности от поддръжка на отбранителната промишленост и благоприятни условия за нововъведения “.

Организатори на конференцията са Министерството на защитата, взаимно с Министерството на нововъведенията и растежа и Министерството на стопанската система и промишлеността.

Габриел сподели, че следва да беседват с министрите още един път във връзка с част от ограниченията, които да се състоят. Вицепремиерът означи, че би трябвало да се реши какви са идващите цели, защото управническата стратегия е до края на 2024 година и по думите ѝ има доста ясна цел, която е да се даде резистентност и непоклатимост на България. Това съгласно Габриел значи, че дружно с министрите би трябвало да се даде продължението на ограниченията, които са стартирани. " За мен е значимо диалозите да продължат в доста градивен и доста позитивен дух ", сподели вицепремиерът. 

В отговор на въпрос вицепремиерът сподели още, че всяка партия има право да отстоява позициите си. До този миг ние сме видели един извънредно добър синхрон с парламентарните групи, които поддържат държавното управление, означи Габриел. 

Още по тематиката вижте в нашата изложба:

* Видеото е архивно: Преди ротацията: Какви са прогнозите за измененията в ръководството
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР