Анализът е от седмичния бюлетин на Заглавието е на Дневник.На

...
Анализът е от седмичния бюлетин на Заглавието е на Дневник.На
Коментари Харесай

Фотофиниш – ръстът на доходите изпреварва инфлацията, но с много малко

Анализът е от седмичния бюлетин на Заглавието е на " Дневник ".

На фона на бързия растеж на цените през второто тримесечие на 2022 година главният въпрос, който си задават специалистите и политиците, е дали приходите на популацията съумяват да догонят инфлацията или в противен случай - за първи път от десетилетия в България има действително обедняване. След като предходната седмица разгледахме по отношение на тази на потребителските цени, тази се стопираме и на измененията на.

Въпреки че динамичността на цялостната палитра на приходите дава по-малко еднопосочен отговор на въпроса с действителното обедняване, те също са мотив за терзание, изключително поради прогнозите за продължаващ растеж на инфлацията.

Най-общо от последните данни за приходите можем да изведем няколко съществени извода:  Макроикономика С код Dnevnik100 получавате най-малко 10% отстъпка
Общият обзор на приходите и разноските на семействата сочи, че измененията в икономическите условия и бързият растеж на потребителските цени имат забележителен отрицателен резултат. От една страна работодателите са под напън да усилват заплатите на чиновниците си най-малко до темпа на покачване на цените, само че от друга идващото държавно управление е изправено пред нелеката задача да предефинира обществени политики по този начин, че да поддържа приходите на най-бедните.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР