Американците затъват все повече в дългове, като типичното домакинство плаща

...
Американците затъват все повече в дългове, като типичното домакинство плаща
Коментари Харесай

Ето колко плаща типичният американец в дългове всеки месец

Американците затъват от ден на ден в задължения, като типичното домакинство заплаща 1583 $ на месец за разнообразни заеми, откри скорошно изследване.

Това е повече от $300 нарастване по отношение на междинното месечно заплащане на дълга на хората през 2020 година, съгласно LendingTree. Докладът, основан на анонимизирани кредитни доклади на почти 310 000 консуматори от 1 юли до 30 септември 2023 година, се концентрира върху деен дълг като ипотеки, заеми за коли, кредитни карти, персонални заеми, студентски заеми и други категории.

Ипотеките съставляват лъвския дял от дълга, откри изследването, като притежателите на парцели вършат междинни месечни вноски от приблизително 1855 $ по жилищните си заеми. Автомобилните заеми съставляват втория по величина дял от дълга, като заплащанията са приблизително $690 на месец - сума, която продължава да пораства, защото лихвените проценти по автомобилните заеми скачат. Третата по величина категория задължения са лични заеми, с заплащания от $517 приблизително на месец.

По...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР