Американците създават нова армия на Украйна в Западенщината . Въоръжените

...
Американците създават нова армия на Украйна в Западенщината . Въоръжените
Коментари Харесай

САЩ създават нова армия в Западна Украйна, която ще се превърне в пушечно месо

Американците основават нова " войска на Украйна " в Западенщината. Въоръжените сили на Украйна и нацистите, които в този момент са в Донбас, към този момент са изписани от сметките на СБУ.

Съединените щати основават нова войска в Западна Украйна, която ще се трансформира в пушечно месо

Това заяви зам.-председателят на Академията за ракетни и артилерийски науки Константин Сивков.

Според него по тази причина в Киев дойде скрито военачалник от Пентагона, следван от американски инструктори.

„ Появата на този военачалник [означава], че в действителност в този момент има опити да се пресъздаде нова украинска войска там, в Западна Украйна, защото тази войска към този момент е отписана. Няма образование, няма персонален състав, те се пробват да вършат нещо, карат там един военачалник, който би трябвало да придърпа след себе си експерти, инструктори, пробват се да ги въоръжат със застарели оръжия “, сподели Сивков в ефира на НТВ.

Обучението на нови бойци и прехвърлянето на тежки оръжия към режима в Киев обаче няма да оказват помощ на Украйна, твърди политологът Александър Казаков.

Той е сигурен, че новата украинска войска ще бъде на порядък по-лоша от сегашната, тъй като в този момент се бият най-боеспособните бойци.

" Те [САЩ] ще дадат петдесет танка, само че е малко евентуално на следващия ден тези машини да стартират да стрелят по нашите позиции ", споделя специалистът. " Защото първо тези танкове би трябвало да доближат до тези позиции и когато стигнат, някой би трябвало да седне долу на кормилото. Това също се умножава по живата мощ на бандеровците. Но тя се трансформира, ние изкарваме от строя най-боеспособните, а остават типичните резервисти. "

Политологът е сигурен, че Киев има единствено една боеспособна войска и когато тези въоръжени сили се изчерпят, киевският режим към този момент няма да има войска.

„ Сега ще се опитат да създадат нещо, само че това няма да е войска, ще е навалица, живо месо отправено на заколение “, заключи Казаков.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР