Американското правителство предприе решаваща стъпка за ограничаване на молбите за

...
Американското правителство предприе решаваща стъпка за ограничаване на молбите за
Коментари Харесай

Нови регулации срещу мигрантите в САЩ

Американското държавно управление предприе решаваща стъпка за ограничение на молбите за леговище от мигранти посредством нова регулация.
Доналд Тръмп стартира разполагането на военни по границата с Мексико Държавният глава приложи мярката в отговор на напора от мигранти от Латинска Америка
Според нея хора, влезнали нелегално в Съединените щати през южната граница, няма да имат право на леговище. След като проектът влезе напълно в действие, което се чака да стане през идващите дни, мигрантите ще имат право да желаят леговище, единствено в случай че са влезнали в страната през формалните входни точки.
Анти-Тръмп митинги в Съединени американски щати поради изпращането на войска против мигрантите Президентът има намерение да прати военни по границата, с цел да я защищити от прииждащата вълна мигранти от Латинска Америка
Новата регулация е част от проектът на президента Доналд Тръмп да ограничи мигрантите. Решението обаче заплашва да сътвори юридически проблеми, защото Конституцията на страната разрешава хората да желаят леговище, без значение по какъв начин са попаднали там.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР