Американското министерство на правосъдието повдигна нови наказателни обвинения срещу сина

...
Американското министерство на правосъдието повдигна нови наказателни обвинения срещу сина
Коментари Харесай

Синът на Байдън пръснал милиони долари за секс и дрога, укрил $ 1.4 млн. данъци

Американското министерство на правораздаването повдигна нови наказателни обвинявания против сина на президента Джо Байдън, Хънтър, като го упрекна, че не е платил 1.4 млн. $ налози, до момента в който е пръскал милиони за дрога, почивки и проститутки, съобщи „ Би Би Си “.

 

В обвинителния акт от четвъртък се показва, че Хънтър Байдън е „ печелел отлично “, до момента в който е бил в бордовете на украински промишлен конгломерат и китайски фонд за частни финансови вложения. Само през 2018 година Хънтър е похарчил над 1.8 милиона $, в това число 772 хиляди $ тегления в брой, 383 хиляди $ за „ заплащания на дами “ и повече от 150 хиляди $  за „ облекла и аксесоари “.

 

„ Подсъдимият не е употребявал нито $ от тези средства, с цел да заплати налозите си през 2018 година “, споделя се още в обвинителния акт. 

 

Хънтър Байдън беше упрекнат по общо девет пункта - три данъчни закононарушения и шест данъчни нарушавания, и в случай че бъде наказан, може да получи оптимално наказване от 17 години затвор. Става дума за укриване на налози, неплащане на налози и подаване на подправени данъчни заявления сред 2016 и 2019 година, като следствието против него продължава.

 

През октомври Хънтър Байдън пледира почтен по обвиняванията в Делауеър, че е излъгал за използването на опиати, до момента в който е купувал револвер, в първото наказателно гонене на наследник или щерка на настоящ президент на Съединени американски щати.

 

Специалният прокурор Дейвид Уайс повдигна тези обвинявания против Хънтър Байдън откакто препоръчано по-рано съглашение за признание на виновността беше осуетено при разпит от арбитър.

 

Специалният прокурор Уайс, проверяващ Хънтър Байдън, работи интензивно през последните седмици в Лос Анджелис за събиране на улики и свидетелства и приемане на показания от голям брой очевидци като част от федерално следствие на бизнес делата на Байдън младши, заяви Си Ен Ен предишния месец.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР