Американският зъболекар с украински произход и успешна дългогодишна практика д-р

...
Американският зъболекар с украински произход и успешна дългогодишна практика д-р
Коментари Харесай

Джон Ленън има 10 незаконни деца, да му вземем милионите

Американският ортодонт с украински генезис и сполучлива дългогодишна процедура доктор Майкъл Жук, е измислил скица за бързо замогване на гърба на починалия създател на „ Бийтълс “ – Джон Ленън.

 

Преди няколко години Жук купува на търг кътен зъб на разстреляния стихотворец за сумата от 30 хиляди $ и съумява да извлече от него ДНК на убития. Сега е в очакване към банковата му сметка да потекат стотици милиони.

 

Той отбелязва пред в. „ Сън “, че съгласно разнообразни свидетелства за безразборните връзки на Джон Ленън с разнообразни дами по време на музикалната му кариера, той е татко на сред 6 и 10 извънбрачни деца, които съгласно Жук не е почтено да бъдат лишени от завещание.

 

Джон Ленън

В този ред на мисли той предлага безвъзмезден ДНК материал за тест за бащинство на всеки, който има подозренията, че е правоприемник на артиста. Условието му обаче е, в случай че пробата се окаже позитивен и въпросният човек получи дял от благосъстоянието на изпълнителя, след правосъден развой да му преведе 10% от сумата. Зъболекарят популяризира услугите си, наблягайки, че е подготвил специфичен контракт.

 

Споделя, че се сдобил с кътния зъб на Ленън преди към десетилетие след наддаване от негов остарял сътрудник. По-късно зъбът бил накълцан на хиляди късчета и от него бил извлечен задоволително генетичен материал, който да стигне за към 100 теста. Съдебномедицинските управляващи са сертифицирали зъба и не предстои на никакво подозрение, че е бил владеене точно на Джон Ленън.

 

Докторът държи в ръце скъпия зъб 

Престарялата вдовица на артиста – Йоко Оно, води каузи против Жу, като се пробва да спре търговията, която върти с паметта на мъжа й. 90-годишната японка обаче за момента е съумяла да реализира само правосъдна заповед, съгласно която на доктор Жук се не разрешава да прави опити да клонира убития бийтълс. Разбира се зъболекарят гледа с подигравка на този процес на събитията и отбелязва, че схваща какъв брой е неприятно, поради обстоятелството, че наследството на Джон Ленън възлиза на повече от 600 млн. $ и тя ги желае за себе си и е безапелационен, че тя е извънредно нагла жена, която не се стопира пред нищо, с цел да реализира задачите си.

 

Запознати напомнят, че точно по нейна виновност синът на Ленън от първия му брак – Джулиан израства в беднотия и без прехрана. Едва при започване на този век, тя благоволи да го пусне в кръга си от близки хора. Жук обаче е безапелационен, че няма да разреши това да се повтори и с останалите хипотетични наследници на изпълнителя и заключава, че справедливостта ще спечелва, готвейки се несъмнено да изпълни и личната си банкова сметка.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР