Американският водещ Тъкър Карлсън, който интервюира руския президент, сподели впечатленията

...
Американският водещ Тъкър Карлсън, който интервюира руския президент, сподели впечатленията
Коментари Харесай

Путин закъснял с два часа за интервюто с Тъкър Карлсън. Дал му и папка с документи

Американският водещ Тъкър Карлсън, който интервюира съветския президент, показа усещанията си от диалога с Владимир Путин. На уеб страницата на журналиста беше оповестено видео с усещанията му от диалога с Путин. По думите на водещия той е останал в Кремъл пет часа, с цел да запише изявлението, а президентът е просрочен с два часа. В началото Тъкър Карлсън сподели директория с документи, която съветският президент му е дал. По думите му по време на диалога той е получил „ извънредно обстоен “ отговор за предпоставките за военния спор сред Русия и Украйна. Водещият се пошегува още, че преди лягане ще уважи документи от подарената от Владимир Путин директория. Путин е дал на журналиста копия от писма на Богдан Хмелницки,  водач на въстанието на запорожките казаци, избухнало през 1648 година в Полско-Литовската страна. Едно от тези писма е до управниците във Варшава, изискващи ценене на правата на локалното население, както и посланието му до Москва, в което желае тези земи да бъдат взети „ под мощната ръка на московския цар. ”

Тъкър Карлсън дефинира Пути като интелигентен човек и споделя, че президентът е „ надълбоко засегнат “, че Западът е отблъснал Русия. Според него е явно, че Владимир Путин е доста сърдит. " Той просто си мисли: " Защо? Мислех, че ще бъдем другари ", споделя Тъкър Карлсън. Самият Владимир Путин, отговаряйки на въпрос дали се усеща наскърбен от обстоятелството, че Западът е „ отблъснал “ Русия, споделя, че „ това не е оскърбление, а просто констатация на обстоятелството “. „ Ние да не сме младоженец и булка “, пошегувал се той.

Карлсън отбелязва, че Русия разполага с повече от задоволително естествени запаси, а в страната живеят представители на разнообразни националности, хората приказват разнообразни езици. Да управляваш такава страна не е елементарно, акцентира журналистът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР