Американският сенатор Ранд Пол, който преди няколко дни бе пребит

...
Американският сенатор Ранд Пол, който преди няколко дни бе пребит
Коментари Харесай

Битият от съсед US сенатор с шест счупени ребра

Американският сенатор Ранд Пол, който преди няколко дни бе пребит от своя комшия поради политическите им разлики, има шест счупени ребра и плеврален излив. Което значи, че пострадванията му са по-сериозни, в сравнение с бе оповестено по-рано, съобщи БГНЕС, представена от Inews.

Сенаторът сподели, че прави оценка получената поддръжка от всички. Тези пострадвания може да го държат настрани от Вашингтон значително време и то в миг, когато републиканците се пробват да прокарат огромна данъчна промяна, която бе поискана от президента Тръмп. В същото време водачът на републиканското болшинство в Сената Мич Макконъл съобщи пред публицисти, че чака Ранд Пол да се върне във Вашингтон още идната седмица.

Полицията в Кентъки изясни, че е била извикана в дома на Ранд Пол в петък поради нахлуване от страна на 59-годишния Рене Боучър, който е арестуван. Адвокатът на обвинения изясни в официално съобщение, че повода за свадата посред им напълно не е политическа и е незначителна. Според " Ню Йорк Таймс ", който цитира съседи, враждата била на тематика оформление на градините. Сенаторът таман слизал от косачката си, когато съседът му, пенсионираният анестезиолог Рене Боучър, се втурнал към него и го свалил на земята, оповестява изданието. Сенаторът носел каска срещу звук и нападението го изненадало, защото не чул някой да се доближава към него, написа още " Ню Йорк Таймс ". 54-годишният Ранд Пол предходната година бе претендент на президентските избори.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР