Американският Сенат ще гласува кандидатурата на Брет Кавано за член

...
Американският Сенат ще гласува кандидатурата на Брет Кавано за член
Коментари Харесай

Американският Сенат гласува кандидатурата на Брет Кавано за член на Върховния съд

Американският Сенат ще гласоподава кандидатурата на Брет Кавано за член на Върховния съд, до момента в който против се надигат митинги.

Номинацията на Кавано разпали скандал в Съединените щати, а повода е, че три дами повдигнаха обвинявания против него за полов тормоз.

Въпреки че Кавано отхвърли обвиняванията, президентът Доналд Тръмп разпореди на ФБР в допълнение следствие по случая.
ФБР ще проверява претендента за висш арбитър на Съединени американски щати След номинацията на Кавано за високия пост голям брой дами обявиха пред медиите, че са ставали жертва на полов тормоз от негова страна
Вчера сенаторите се срещнаха с отчета на Федералното бюро, като им беше наложена възбрана да разгласяват каквито и да било детайлности.

А в това време пред постройката на Сената, в която гласоподават кандидатурата на Кавано, се организира митинг против него.

По време на демонстрациите бяха задържани 302 души. Сред арестуваните се оказаха и актрисите Ейми Шумър и Емили Ратайковски.

Today I was arrested protesting the Supreme Court nomination of Brett Kavanaugh, a man who has been accused by multiple women of sexual assault. Men who hurt women can no longer be placed in positions of power. pic.twitter.com/nnwq1O4qk3
— Emily Ratajkowski (@emrata) October 4, 2018
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР