Американският съд повдигна обвинения на майка, която погуби двете си

...
Американският съд повдигна обвинения на майка, която погуби двете си
Коментари Харесай

Майка заключи децата си в колата. Умряха заради жегата

Американският съд повдигна обвинявания на майка, която погуби двете си деца, заяви „ Вашингтон поуст “. Синтия Мари Рандолф е упрекната в убийството на децата си, умряли поради високата температура.

Инцидентът е станал в Тексас в края на месец май тази година. Жената е желала да „ даде урок “ на 2-годишната си щерка Джулиет, тъй като тя отказвала да излезе от автомобила.

Малкото момиче и 16-месечният й брат са били открити мъртви към 16:30 часа на 26 май. Като причина за гибелта се показва излагане на висока температура и липса на задоволително О2. Двете деца дълго време са били заключени в колата, а на открито градусите са достигнали над 35.5 по Целзий.

В нагрятия от слънцето автомобил е било доста по-топло, в сравнение с на открито. В обвиняването се споделя, че откакто заключила двете си деца, майката се прибрала в къщата и пушила марихуана, след което легнала да спи сред два и три часа.

След като е видяла безжизнените си деца, тя е счупила прозореца на колата, с цел да наподобява като случай, показаха от полицията. По време на разпитите тя на няколко пъти е променяла показанията си.

Съдът в Тексас повдигна обвинявания на 24-годишната майка. Според последните показания майката е видяла двете си деца да играят в автомобила. Тя ги повикала при себе си, само че отказали да излязат. За да им даде урок, тя ги заключила, смятайки, че могат сами да излязат на открито.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР