Американският режисьор Куентин Тарантино призна, че е знаел за сексуалните

...
Американският режисьор Куентин Тарантино призна, че е знаел за сексуалните
Коментари Харесай

Куентин Тарантино знаел за сексуалните посегателства на Харви Уайнстийн

Американският режисьор Куентин Тарантино призна, че е знаел за половите похищения към дами от страна на продуцента Харви Уайнстийн, с който е работил доста години, оповестиха международните осведомителни организации.

Те цитираха изявление на Тарантино, оповестено във в. "Ню Йорк таймс ". "Аз знаех задоволително, с цел да направя доста повече, от това което сторих ", установи режисьорът. Той изрази страдание по отношение на това, че не е подхванал спомагателни ограничения, когато е чул за държанието на продуцента. Тарантино означи, че това е станало доста преди да избухне абсурдът с Уайнстийн, който през последните седмици беше упрекнат в похищения и изнасилвания от над 40 дами.

Тарантино довери, че неговата някогашна другарка, актрисата Мира Сорвино, е станала жертва на дейностите на Уайнстийн. Продуцентът без позволение е почнал да й прави разтривки и късно през нощта я посетил вкъщи й. Това се случило преди Тарантино и Сорвино да стартират връзката си през 1995 година. Друга актриса също се оплакала на Куентин от сластния продуцент.

Тарантино разясни, че преди време той не е имал цялостна визия за протичащото се. Режисьорът на "Криминале " предполагал, че става дума за единични похищения от страна на Уайнстийн. "Но каквото и да приказвам в този момент, то ще прозвучи като на ниска цена опрощение! ", акцентира режисьорът.

Междувременно полицията в Лос Анджелис стартира следствие на обвинявания против Уайнстийн за полово нахлуване през 2013 година Показания е дала жертва на дейностите на Уайнстийн. Според в. "Лос Анджелис таймс " става дума за 38-годишна италианска актриса и манекенка, която е разпитвана два часа. Нейното име не беше огласено. Тя е удостоверила, че е станала обект на насилствени дейности от полов темперамент от страна на Уайнстийн. Полицейските служби в Ню Йорк и Лондон също проверяват американския продуцент по сходни обвинявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР