Американският рапър Drakeo the Ruler е починал, след като е

...
Американският рапър Drakeo the Ruler е починал, след като е
Коментари Харесай

Известен рапър беше убит на концерт в Лос Анджелис

Американският рапър Drakeo the Ruler е умрял, откакто е бил намушкан с нож на музикален фестивал в Лос Анджелис. 28-годишният реализатор, чието същинско име е Даръл Колдуел, е трябвало да взе участие във фестивала Once Upon a Time in LA в събота вечер. Неговият сътрудник удостовери гибелта му пред няколко американски медии, предава БГНЕС.

Съобщава се, че изпълнителят е бил намушкан с нож по време на кавга зад сцената по времето, когато е трябвало да изнесе концерт. Полицията в Лос Анджелис води следствие, само че съобщи пред кореспонденти, че досега не са били осъществени арести.
Разстреляха американския рапър Young Dolph
Американският рапър Young Dolph, чието същинско име е Адолф Робърт Торнтън-младши, бе убит преди минути в Мемфис, Тенеси. Това съо...
Прочети повече
Drakeo the Ruler имаше повече от 1,5 млн. слушатели в Spotify и си сътрудничеше с канадския рапър Дрейк в сингъла Talk to Me. Промоутърът на фестивала, Live Nation, удостовери пред Би Би Си, че е имало " спречкване на пътното платно зад кулисите " на събитието, което е трябвало да включва и осъществявания на рапърите 50 Cent и Snoop Dogg.

" От почитание към забърканите и в съгласуваност с локалните управляващи артистите и уредниците взеха решение да не не престават с останалите сетове, тъй че фестивалът беше преустановен един час по-рано ", се споделя в известието.



Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР