Американският производител на луксозни спортни изцяло електрически автомобили Lucid представи

...
Американският производител на луксозни спортни изцяло електрически автомобили Lucid представи
Коментари Харесай

Първият SUV на Lucid има пейка под предния капак

Американският производител на първокласни спортни напълно електрически коли Lucid показа пред света второто си независимо пазарно предложение- SUV моделът Gravity.

Lucid Gravity, който се чака да бъде стартиран на пазара късно през идната година на цена от под 80 000 щатски $, е изпълнен с интериор с три реда седалки за удобното превозване на до 7 индивида. За постигането на това, от амекиранската марка са заложили на екстериор с ексцентричен дизайн, който е много граничен за разбиранията ни за SUV, а по-скоро за многофункционален (MPV), модел.

Разработен на нова платформа, Lucid Gravity ще употребява еволюция на задвижващата система на добре известният на пазара модел , като с помощта на усъвършенстваната си аеродинамика и обща успеваемост, даде обещание свободен пробег от над 440 благи или над 700 километра. Благодарение на интегрираната си зарядна архитектура (900V), моделът ще разполага с нов пробег от 320 километра след единствено към 15 минути зареждане.



В същото време и макар солидните си габарити и предстоящо общо тегло, Lucid Gravity, който ще се предлага и с въздушно Zero Gravity окачване, ще предложи мощ на задвижващата си система от над 800 конски сили и опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за по-малко от 3.5 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР