Американският президент Доналд Тръмп заяви, че работната група за борба

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че работната група за борба
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разпуска работната група за борба с коронавируса към Белия дом

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че работната група за битка с ковид към Белия дом ще бъде разпусната. Той се стимулира с това, че Съединените щати навлизат във втората фаза на справяне с последствията от епидемията.

„ Мисля, че що се отнася до работната група, тя и вицепрезидентът Майк Пенс свършиха страхотна работа. Сега обаче ние търсим малко по-различна форма и това е сигурността и отварянето на стопанската система. Вероятно ще създадем друга група за задачата. “

Тръмп сподели, че битката с ковид не е завършила, само че акцентира, че страната не може да остане „ затворена в идващите пет години “.

Вицепрезидентът Майк Пенс от своя страна съобщи, че работната група към Белия дом евентуално ще бъде разпусната по-късно този месец поради това, коeто той дефинира като необикновен прогрес, реализиран от Вашингтон в оправянето с епидемията. Според него отговорът на управляващите може да бъде управителен на равнище организации и смяната може да стане факт в края на май или началото на юни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР