Американският президент Доналд Тръмп възобнови своята предизборна кампания, като участва

...
Американският президент Доналд Тръмп възобнови своята предизборна кампания, като участва
Коментари Харесай

Тръмп се появи на първия си предизборен митинг, откакто се зарази с коронавирус

Американският президент Доналд Тръмп възобнови своята предизборна акция, като взе участие в първия си протест, откогато разгласи, че се е заразил с ковид, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Чувствам се толкоз мощен ", сподели Тръмп пред хиляди свои поддръжници в Санфорд, щата Флорида.

Той още веднъж съобщи, че към този момент е " ваксиниран " против COVID-19 макар опасенията на учените, че имунитетът при прекарали заболяването пациенти може да е временен.

" Вече минах през това ", сподели президентът. " Ще целуна всички в публиката. Ще целуна... красивите дами. Ще ви дам една огромна, сочна целувка ", сподели Тръмп.

" Рисковано е, само че би трябвало да излезеш на открито ", съобщи той и изрази насладата си, че към този момент не е " затворен ".

Президентът похвали Флорида, че е " отворена за бизнес ", още веднъж настоя за отваряне на учебните заведения и нормализиране на стопанската система и съобщи, че Съединени американски щати са " напът да имат 100 милиона ваксини преди края на годината ".

Снимки демонстрираха, че Тръмп не носеше маска, когато заминаваше за Флорида - основен щат за изборите през ноември. Той дойде без маска на митинга в Санфорд. Повечето хора на проявата, извършена навън, бяха без маски и стояха компактно един до различен.

Митингът беше първата от шест предизборни прояви, планувани от Тръмп за тази седмица.

В същото време основният американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи сподели, че " доста проблеми " чакат Съединени американски щати, в случай че хората не бъдат уверени да носят маски и да заобикалят огромните събирания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР