Американският президент Доналд Тръмп спази дългогодишна традиция и остави писмо

...
Американският президент Доналд Тръмп спази дългогодишна традиция и остави писмо
Коментари Харесай

Тръмп остави писмо на Байдън и пожела успех на новата администрация

Американският президент Доналд Тръмп съблюдава дългогодишна традиция и остави писмо на приемника си Джо Байдън, преди да напусне Белия Дом, съобщи пред Франс прес говорителката му Джъд Диъри, няколко минути откакто семейство Тръмп отлетя за прощална гала във военната база " Андрюс ".

Според телевизия Си Ен Ен, представена от ТАСС, късото обръщение е оставено в Овалния кабинет. Съдържанието на писмото към този момент остава незнайно. Тръмп, който отхвърли да признае изборното си проваляне преди повече от два месеца, досега не поздравявал Джо Байдън за успеха му, отбелязва Агенция Франс Прес.

В речта си по време на церемонията по изпращането му във военната база " Андрюс " Доналд Тръмп пожела шанс и триумф на определения президент Джо Байдън и неговата администрация.  " Пожелавам на новата администрация доста шанс и триумф. Мисля, че ще имат триумф. Те имат основата да създадат нещо в действителност впечатляващо. ", сподели Тръмп, представен от CNN. В същото време даде обещание да се върне " под някаква форма " и сподели, че неговата администрация не е била нормална администрация. Той добави, че се отнася с почитание и обич към хората, които са потърпевши от Ковид-19 и предвижда напредък на стопанската система. Накрая той съобщи " Помнете ни ". А след това пожела на всички: " добър живот " и им даде обещание: " Ще се забележим скоро ".
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР