Американският президент Доналд Тръмп се оттегли от ядрената сделка с

...
Американският президент Доналд Тръмп се оттегли от ядрената сделка с
Коментари Харесай

Тръмп се оттеглил от ядрената сделка с Иран напук на Обама

Американският президент Доналд Тръмп се отдръпна от нуклеарната договорка с Иран, с цел да направи на инат на своя предходник Барак обама, който я подписа.

 © БГНЕС
Това написа в нова порция от грамите на досегашния английски дипломат в Съединени американски щати Ким Дарок, оповестени в неделното издание на английския таблоид " Дейли Мейл ". Сър Ким Дарок е нарекъл хода на Тръмп " дипломатически вандализъм ".

Съобщението е изпратено до външното министерство през май предходната година, откакто Лондон на вятъра прикани Вашингтон да не напуща договорката, прецизира вестникът. Тръмп посрещна с яд приключването на поверителната преписка, което стартира предходната неделя, и въпреки да беше подсилен от външния си министър, посланикът се отдръпна.

Днес " Дейли Мейл " подцени заканите на лондонската полиция да съди публицисти, които разгласяват поверителна информация. Случаят провокира спор за свободата на словото.
 Британският дипломат в Съединени американски щати подаде оставка след абсурда с Тръмп Британският дипломат в Съединени американски щати подаде оставка след абсурда с Тръмп
Посланикът на Англия в Съединени американски щати Ким Дарък е подал оставка, оповестиха от външното министерство на Острова. Причината е абсурдът, подбуден от скорошнит...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР