Американският президент Доналд Тръмп публикува в Туитър видео, в което

...
Американският президент Доналд Тръмп публикува в Туитър видео, в което
Коментари Харесай

Тръмп пусна видео за Байдън

Американският президент Доналд Тръмп разгласява в Туитър видео, в което подлага на критика някогашния вицепрезидент Джо Байдън и Демократическата партия.

Във видеото, което се споделя „ Ще пресуша това тресавище “, става дума за абсурда с уволнения някогашен основен прокурор на Украйна, проверяващ бизнеса на сина на Байдън.

„ Джо Байдън даде обещание милиарди долари на Украйна за уволнението на основния прокурор, проверяващ бизнеса на неговия наследник. Но когато Тръмп помоли Украйна да проверява корупцията, демократите взеха решение да започват процедура за импийчмънт “, споделя гласът зад кадър.

Клипът съдържа фрагменти от срещи на Байдън с някогашния украински водач Петро Порошенко и някогашния министър председател Арсений Яценюк.

„ Демократите изгубиха изборите и в този момент желаят да фалшифицират тези. Не им позволявайте да го създадат “, приключва видеото.

По-рано демократите започнаха процедура по импийчмънт на Тръмп в Камарата на представителите. Те го упрекнаха, че той моли за помощ непозната страна за интервенция в изборите посредством опит да дискредитира политическия си конкурент. Тръмп отхвърли тези обвинявания. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР