Американският президент Доналд Тръмп призова световните лидери да поставят на

...
Американският президент Доналд Тръмп призова световните лидери да поставят на
Коментари Харесай

Тръмп към ООН:Поставете страната си на първо място

Американският президент Доналд Тръмп прикани международните водачи да слагат преди всичко ползите на своите страни, като него самия, оповестява ТАСС.

"Като президент отхвърлих несполучливите подходи от предишното. И аз съм горделив да слага Америка преди всичко - тъкмо както би трябвало да поставите преди всичко страните си. Всичко е наред, би трябвало да извършите това ", разяснява Тръмп във видеозапис, показан на 75-а сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

В същото време Тръмп изрази убеденост в успеха си на идните избори в Съединени американски щати през ноември и че през идната година ще се организира седмица на високо равнище в границите на Общото заседание на Организация на обединените нации с персонално присъединяване на международни водачи. Тази година това трябваше да бъде изоставено заради пандемията, породена от новия ковид.

"Абсолютно съм сигурен, че когато се срещнем персонално през идната година, ние ще имаме една от най-хубавите години в нашата история и почтено казано, в историята на света, да се надяваме ", сподели президентът.

Той също по този начин увери, че се грижи за ползите на елементарните жители и чака сходен метод от задграничните си сътрудници. Едва тогава се появява основата за действително интернационално съдействие, сподели Тръмп.

"От десетилетия едни и същи изтощени гласове оферират едни и същи несполучливи решения, преследвайки световни упоритости за сметка на ползите на личния си народ. Но единствено когато се грижите за личните си съграждани, намирате действителна основа за съдействие ", уверен е домакинът на Белия дом.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР