Американският президент Доналд Тръмп нарече "смехотворна" статия във в. "Вашингтон

...
Американският президент Доналд Тръмп нарече "смехотворна" статия във в. "Вашингтон
Коментари Харесай

Тръмп твърди, че не е скрил нищо от разговорите с Путин

Американският президент Доналд Тръмп назова "смехотворна " публикация във в. "Вашингтон пост ", която твърди, че се е постарал да скрие детайлности от диалозите си с съветския държавен глава Владимир Путин, до такава степен, че даже конфискувал бележките на преводача си, съобщи Франс прес.

"Не съм имал нищо за криене... Това е напряко смешно ", съобщи той в събота вечерта в телефонно изявление за телевизия "Фокс нюз ".

В обявата си "Вашингтон пост " отбелязва, цитирайки някогашни и настоящи висши държавни чиновници, че няма нито един обстоен отчет от диалозите, които Тръмп е водил с Путин на пет разнообразни места през последните две години.

След една от срещите си с съветския президент - в Хамбург през 2017 година - милиардерът републиканец даже взел бележките на преводача си и изискал от него да не споделя с други членове на държавното управление какво е било наличието на диалога, написа всекидневникът.

"Вашингтон пост ", благосъстоятелност на шефа на "Амазон " Джеф Безос, е "най-вече средство за лобиране в интерес на "Амазон ", съобщи Тръмп пред "Фокс нюз ".

"Статията във "Вашингтон пост " е дотам неточна, че даже не заслужава отговор ", разяснява говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

"Левичарските медии пропиляха две години в опити да скалъпят фиктивен скандал за скришен сговор " сред Москва и екипа на акцията на господин Тръмп за президентските избори през 2016 година, добави тя.

В петък в. "Ню Йорк таймс " разкри, че през 2017 година ФБР почнало следствие дали президентът Доналд Тръмп е работил в полза на Русия.

"Това е най-обидната публикация, писана в миналото за мен, и в случай че я прочете, ще видите, че те не са разкрили безусловно нищо ", съобщи в събота пред "Фокс " президентът, който насочи остри нападки и към някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми.

"Еха, преди малко научих от западащия "Ню Йорк таймс ", че някогашните корумпирани ръководители на ФБР, съвсем всичките уволнени или принудени да изоставен организацията по някои много неприятни аргументи, са почнали следствие против мен, без причина и без доказателство, поради това, че уволних лъжливия Джеймс Коми! Пълна подлост! ", написа той в Туитър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР