Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп представя стратегия за национална сигурност

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила ще разгласи, че Русия и Китай са съперници, които се пробват да провокират американската мощност и да подкопаят сигурността и просперитета на страната. Това се споделя в тактиката за националната сигурност, която Тръмп ще показа в специфична тирада. Откъси от документа бяха оповестени от Белия дом.

Според президента Москва и Пекин са решени да създадат стопанските системи по-малко свободни и транспарантни, да усилят военния си потенциал и да наложат надзор над информацията, с цел да потискат своите общества и да разширят въздействието си.

Стратегията не повтаря заложеното от Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила, че климатичните промени съставляват опасност за националната сигурност. В новия документ се споделя, че Вашингтон ще продължи да упорства за метод, който балансира сред енергийната сигурност, икономическото развиване и отбраната на околната среда.

В него се съдържа обещанието за отбрана на сериозно значимата американска инфраструктура от хакерски атаки и преследването на отговорните за тях. Стратегията дефинира също по този начин Северна Корея, Иран и ислямистките групировки като опасност за американската сигурност и показва, че Пхенян се пробва да създава и биологично оръжие, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР