Американският президент Джо Байдън и съпругата му Джил направиха днес

...
Американският президент Джо Байдън и съпругата му Джил направиха днес
Коментари Харесай

Байдън: Когато се видим следващата Коледа, може да е в Белия дом

Американският президент Джо Байдън и брачната половинка му Джил направиха през днешния ден обичайното си предколедно посещаване в Националната детска болница във Вашингтон, с цел да се срещнат с дребните пациенти и техните фамилии, съобщи Асошиейтед прес.

Първата дама прочете на децата стихотворението " Нощта преди Коледа ", а президентът махаше с ръка и се усмихваше на децата и техните родители. Байдън също по този начин благодари на личния състав на болничното заведение за неговата работа и прикани децата и техните близки да " не се отчайват ". " Когато се забележим идната Коледа, може да е в Белия дом ", сподели Байдън на децата.

Посещението му е част от 81-годишната традиция, която датира от времето на първата дама Бес Труман, която първа от президентските съпруги донася празнично въодушевление на заболели деца, които не могат да прекарат Коледа вкъщи си. Джо Байдън е придружавал брачната половинка си при всяко от тези предколедни визити в Националната детска болница през последните три години, показва АП.

По-късно през днешния ден президентската двойка се чака да отпътува за президентската резиденция в Кемп Дейвид, където ще прекара коледните празници.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР