Американският издател, основател и главен творчески директор на Playboy Enterprises

...
Американският издател, основател и главен творчески директор на Playboy Enterprises
Коментари Харесай

Наркотици, алкохол и секс - животът в имението Playboy

Американският издател, създател и основен креативен шеф на Playboy Enterprises Хю Хефнър от дълго време към този момент е мъртвец, само че няколко години след гибелта му името му продължава да се загатва. Малко по малко се разбулват тайните какво в действителност се е случвало в имението на Playboy и всички тези девойки, които по една или друга причина са попадали там.

За това разбираме от новата документална поредност Secrets of Playboy на американската телевизия A&E Network, където доста дами разкриват пикантни детайлности от пребиваването си в имението. А ситуацията в общи линии е било секс, опиати и алкохол.

В първия епизод от поредицата режисьорката Александра Дийн включва историите на няколко девойки измежду които и тази на Сондра Теодор. Тя е един от многото ветерани от империята на Playboy, към които Хефнър е имал по-специални желания. Тя е другарка на Хефнър в края на 70-те години. Била е Playmate на месеца от списание Playboy за броя му през юли 1977 година
 Снимка 561514
" Ясно видях, че ние сме нищо за него ", споделя Теодор. " Той беше като върколак. Изсмукваше живота от всички тези млади девойки в продължение на десетилетия ".

Теодор изяснява, че в къщата са се провеждали групови секс празненства пет дни в седмицата, съпроводени с голямо количества от алкохол и опиати.

" Имаше така наречен " Вечер на прасетата ", преди която всяко момиче минаваше лекарски обзор, а по-късно беше употребявано за оргии от приятелите на Хеф ", споделя още тя.
 Снимка 561513
По думите ѝ с изключение на дрогата, Мистър Хефнър е разполагал и с богат боеприпас от лекарства със седативен резултат. Сред тях бил и метаквалонът, който има даже хипнотизиращо деяние, пишат от CNN.

Освен Сондра Теодор, за пребиваването си в имението на Playboy споделя и Холи Мадисън, която създател на цяла книга, разобличаваща империята Playboy. В епизода Мадисън споделя по какъв начин се е преместила в имението единствено два дни след запознанството си с Хефнър, защото е била бясно влюбена в него и е мислела, че двамата са родени един за различен

И макар че Холи бързо се трансформира в " гадже номер едно ", тя си дава сметка, че протичащото се надалеч не е единствено цветя и рози. Бившият модел споделя, че е била " безусловно с промит от Хефнър мозък ", било я е боязън да напуща имението, а вътре е става очевидец на отвратителни неща, пишат от People.

С шокиращи разкрития е и Дженифър Сагинор - щерка на персоналния доктор на Хефнър, който си имал обособена стая в имението, с цел да е на разположение на издателя, в случай че му се наложи. За пръв път Сагинор попада в къщата на Хефнър, когато е единствено на шест години.

Признава, че ужасно доста ѝ харесвало, тъй като първоначално не си давала сметка какво в действителност се случва там, а ѝ било разрешено да играв видео игри и да хапва сладолед, колкото си изиска. С течение на годините и навлизането в пубертета обаче тя стартира да схваща, че протичащото се в къщата, в която живее татко ѝ, е малко необичайно. Че по какъв начин другояче, когато към нея има непрестанни оргии и непрекъснато обикалят голи дами.

На 15 години тя към този момент е окуражавана от Хефнър и " зайчетата " да си направи пластична интервенция. На същата възраст Дженифър се влюбва в една от дамите в имението, която назовава Кендал, без да разкрива същинското ѝ име,пише lifestyle.bg. Една вечер двете девойки даже вършат секс.

По думите на Сагинор няма по какъв начин Хефнър да не е схванал за протичащото се, тъй като той обичал да следи любовниците си и в цялата къща имало голям брой камери и микрофони. Очевидно фактът, че едно от гаджетата на Хефнър е имало интимни взаимоотношения с малолетно момиче, не е било проблем за него, пишат от Washington Post.

" Една от повода доста от дамите да се задържат в имението беше поради камерите. Мисля, че се опасяваха да не бъде публикувано тяхно порно за възмездие ", счита Сагинор.

И всички тези истории са единствено в първия епизод от поредицата Secrets of Playboy. Не ни се мисли какво още имат да споделят другите девойки.

Въпреки скандалните разкрития, които са единствено началото на поредицата от 10 епизода, синът на Хю Хефнър - Купър, побърза да отбрани татко си, като в своя профил в Twitter написа:.

" Някои може да не утвърждават живота, който татко ми избра, само че той не беше измамник. Макар и нетрадиционен, той беше откровен в метода си и живееше почтено. Той беше великодушен по природа и се грижеше за хората. Тези непристойни истории са образец за това по какъв начин съжалението се трансформира в възмездие. "

От списание Playboy пък разгласиха отворено писмо, в което акцентират, че " Playboy на Хефнър не е Playboy сега ", като поздравяват за куража всяко момиче, дръзнало да приказва за тежките си прекарвания.

Some may not approve of the life my Dad chose, but my father was not a liar. However unconventional, he was sincere in his approach and lived honestly. He was generous in nature and cared deeply for people. These salacious stories are a case study of regret becoming revenge.
— Cooper Hefner (@cooperhefner)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР