Американският историк Ерик Зюс каза, че санкциите срещу Русия и

...
Американският историк Ерик Зюс каза, че санкциите срещу Русия и
Коментари Харесай

Американски историк нарече западните политици „нацисти“, подкрепящи Украйна“ срещу Русия

Американският историк Ерик Зюс сподели, че глобите против Русия и поддръжката за Украйна демонстрират " същинското отношение " на западните политици към техните жители. Зюс изрази мнението си в публикация за Modern Diplomacy, оповестява Gazeta.ru.

„ Нацистите изцяло поддържат Украйна против Русия и преобладават над западния истаблишмънт като цяло. Потребителите и промишленостите във Англия, Европа и даже самата Америка ще би трябвало да платят висока цена за нацистката политика на своите водачи “, сподели той.

Авторът на обявата счита, че западните страни са сбъркали с въвеждането на антируските наказания, причинявайки щета на своите страни. Зюс акцентира, че Европейският съюз е изгубил най-евтиния източник на енергийни запаси, заради което жителите на страните от Европейски Съюз ще би трябвало да надплащат с пъти повече.

Историкът проучва и динамичността на рублата по отношение на $, еврото и лирата стерлинги, като призна, че Русия е спечелила на " икономическия фронт ".

„ Западът е „ смачкан “ от глобите на Англия, Съединени американски щати и техните съдружници “, заключи Зюс.

След началото на съветската военна спецоперация в Украйна западните страни ускориха санкционния напън върху Москва, само че това предизвика повишаване на горивата и рекорден скок на инфлацията в самите Съединени американски щати и Европа. Поради повишаването на горивата, най-вече на газа, европейската промишленост значително загуби своите конкурентни преимущества, което се отрази и на други сфери на стопанската система.

По-рано белгийският сенатор Ален Детекс в своята колона за Causeur, написа Alternative, сподели, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън води Европейския съюз към „ унищожителен спор с Русия “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР