Американският Интер Маями се превръща в предпочитана дестинация за няколко

...
Американският Интер Маями се превръща в предпочитана дестинация за няколко
Коментари Харесай

Луис Суарес плаща от джоба си на Гремио, за да се събере с Меси в Маями

Американският Интер Маями се трансформира в желана дестинация за няколко някогашни играчи на Барселона, като за Луис Суарес се оповестява, че е подготвен да заплати от личния си джоб, с цел да премине към отбора от МЛС.

Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба към този момент са част от клуба на Дейвид Бекъм и в този момент Diario Sport твърди, че Суарес е подготвен да заплати на сегашния си клуб Гремио, с цел да премине като свободен сътрудник в Маями.

36-годишният Суарес сега се възвръща от проблем с коляното и беше оставен отвън състава на бразилския тим за последния им мач.

„ Независимо от болките, той би трябвало да бъде съсредоточен тук, той знае какъв брой е значим за тима “, съобщи старши треньорът на Гремио Ренато Гаучо, който уточни обстановката като „ проблем “, по-типичен за „ мексиканска сапунена опера “.

ESPN Brazil път твърди, че Суарес е подготвен да изплати всички свои заплати, откогато се причисли към тима през предишния януари, и да доплати спомагателна сума пари, с цел да приключи контракта си, който е до декември 2024-а година.

Renato se irrita com pergunta sobre Suárez após vitória do Grêmio: 'Chega! Falei tudo que tinha para falar'
— ESPN Brasil (@ESPNBrasil)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР